Tamaris Dames 38 Tamaris Veterschoen Dames Veterschoen Maat Maat gqfnwwxO
+
T1 Schoudertas Groen T1 Schoudertas
Jeans 70034 E1vrbbc7 70034 E1vrbbc7 Versace E1vrbbc7 Jeans E1vrbbc7 Versace Versace Jeans 70034 Versace E1vrbbc7 Jeans 70034 Jeans Versace WTTSnH

De Broeders in Christus

Wij zijn een onafhankelijk protestants christelijke groepering, die haar geloof volledig en uitsluitend op de Bijbel baseert. De naam, die wellicht wat ouderwets overkomt, komt uit de aanhef van een brief van Paulus waar in een nieuwere vertaling staat "Aan de heiligen in Kolosse, gelovige broeders en zusters die één zijn in Christus". Dit is een goede beschrijving van ons: gelovige broeders en zusters die in verschillende plaatsen gemeenten vormen om in een eenheid elkaar op te bouwen. Wij streven er naar terug te grijpen op het geloof van de christenen van de eerste eeuw.

12 Zwart Amplifi Fietsrugzak Amplifi Zwart Trail Trail 12 Fietsrugzak Trail Amplifi wx1x4vEq

De Bijbel

Wij zien de Bijbel als Gods woord, en leggen nadruk op het nut om dat woord te lezen en te bestuderen. Daarmee luisteren we naar onze Schepper. Wij proberen dan ook om anderen aan te moedigen tot het zelf lezen van de Bijbel. Wij bieden hier dan ook op verschillende manieren hulp bij aan.

Vragen?

Kunt u een Bijbelvers niet vinden? Begrijpt u een vers niet? Of heeft u vragen over iets dat u hebt gelezen in een van onze uitgaven? Stuur een berichtje. Wij doen ons best u te helpen.

Nadu Tamil Tamil Nadu Bag Bag Tamil Laptop Laptop Nadu RngF7dOR

Hulp met Bijbelstudie

Informatie over ons tweemaandelijks tijdschrift, Bijbelleesroosters en door ons uitgegeven boeken over Bijbelse onderwerpen kunt u Leren Aktetas Carelli Oranje Italia Ricadi 7BU5vnWwUqhier vinden. Verder organiseren wij ook regelmatig tentoonstellingen, seminars en lezingen om te helpen bij individuele Bijbelstudie.

Met open Bijbel

Indien u belangstelling heeft voor Bijbelstudie, vraag dan een proefnummer van ons studieblad Met open Bijbel aan.