Restaurants

Je bent hier: Home  > Restaurants
Ben je op zoek naar een gezellig restaurant in Tilburg waar je lekker kunt eten? Bekijk dan hier het uitgebreide overzicht aan Tilburgse restaurants... van de authentieke Hollandse restaurants tot de nieuwe tapas of sushi restaurants. Voor iedere smaak is er wel een geschikt restaurant in Tilburg te vinden. Vergemakkelijk je zoektocht door je gewenste soort restaurant te kiezen. Ben je op zoek naar een Mexicaans restaurant? Vind deze dan eenvoudig via het overzicht aan Mexicaanse restaurants. Eet smakelijk!

Het vinden van een restaurant in Tilburg doe je simpel, overzichtelijk en snel via Bedrijven-Tilburg.nl.

Toont 10 van 10 Items
 • Item miniatuur
  0

  Lalezar Restaurant

  Ons restaurant Lalezar, letterlijk vertaald “tulpentuin’, ontleent zijn naam aan de geliefde en legendarische tulpen uit het Ottomaanse Lalezar-tijdperk. De sultans uit deze periode geloofden dat deze prachtige bloemen een geschenk van God waren. Deze bijzondere soorten zijn met de ondergang van het Lalezar-tijdperk verloren gegaan.

 • Item miniatuur
  0

  La Cubanita

  La Cubanita Tilburg is gevestigd aan de Telegraafstraat (naast Pathé/ Pieter Vreedeplein) te Tilburg. In de stad van “de kruikenzeikers” en bekend van de grootste kermis van Nederland, wordt u bij ons ontvangen in een monumentaal pakhuis, waar u zich van vanaf de eerste stap helemaal waant in Cubaanse tropische sferen.

 • Item miniatuur
  0

  Happy Italy

  Happy Italy, een restaurant waar je dagelijks geniet van een lekkere, grote pizza, een heerlijke pasta, een frisse salade of een echt Italiaans broodje.

 • Item miniatuur
  0

  Restaurant Parma

  U bent in Italie, in een sfeervol restaurant met fantastisch gezelschap, adembenemend uitzicht en de zalige geur van Italiaans eten komt u tegemoet. De heerlijkste Italiaanse gerechten worden u geserveerd en u geniet van het samen delen, proeven en beleven….. Dit genieten kan vanaf nu in: Parma aan het Piusplein.

 • Item miniatuur
  0

  Humphrey's

  Wilt u gezellig uit eten in Tilburg dan is Humphrey’s Restaurant Tilburg echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Heuvel in het monumentale pand op nummer 34a vind u onze Tilburgse vestiging.

 • Item miniatuur
  0

  La Cabana

  Bij ons kunt u een gezellig avondje dineren. Wij proberen zoveel mogelijk de veelzijdigheid van spanje in onze tapas terug te laten komen; op de kaart vindt u dan ook tapas van Bilbao tot Cadiz. naast lekker tapas eten, bieden wij u nog meer: de sfeerfoto’s op deze website laten onze verschillende ruimtes zien. Deze […]

 • Item miniatuur
  0

  Kok Verhoeven

  Kok Verhoeven werkt met verse seizoensproducten. Vis, schaal- en schelpdieren, vlees, asperges, mosselen, vegetarisch is een selectie uit onze kaart.

  Onze specialiteit is vis, maar wij bereiden uiteraard ook mooie vleesgerechten.

  Met speciale dieetwensen houdt onze keuken uiteraard rekening.

 • Item miniatuur
  0

  Sushi Koi

  Sushi Koi, Hét All You Can Eat Sushi & Grill Restaurant in Tilburg. Bij Sushi Koi kunt u genieten van de meest uiteenlopende Japanse sushi en grill specialiteiten. Dit allemaal voor een vaste prijs.