Schilders

Je bent hier: Home  > Schilders
Op zoek naar een vakbekwame schilder in Tilburg? Bekijk dan hier het uitgebreide aanbod van verschillende schilders in Tilburg en omgeving. Vergelijk de schildersbedrijven eenvoudig op onder andere locatie en het aanbod aan vakmanschap om zo dé stukadoor naar wens te vinden. Het vinden van een schildersbedrijf in Tilburg doe je simpel, overzichtelijk en snel via Bedrijven-Tilburg.nl.

Toont 3 van 3 Items
 • Item miniatuur
  0

  Van Amelsvoort Schilderwerken

  Door met ons bedrijf samen te werken, verzekert u zich van duurzame resultaten, gebaseerd op een optimale budgettering. Van Amelsvoort werkt vanuit een duidelijke visie met betrekking tot het behoud van uw vastgoed. Alleen een sluitende onderhoudsstrategie werkt preventief en zal resulteren in een goed beheersbare onderhoudsbegroting.

 • Item miniatuur
  0

  Jurgen de Regt Schilderwerken

  Heeft u schilderwerk te doen? Wij zetten uw bedrijfspand of woning weer netjes in de verf. Neem vandaag nog contact met ons op, dan komen we deze week nog bij u kijken. Speciale schilderwensen, muren, plafonds, verkoopklaar maken, binnenwerk, behangwerk, schilderwerk, spuitwerk, lak of latex spuiten, houtrot reparatie, onderhoud- en/of kleuradvies? Wij helpen u graag. Wij zijn uw schilder in de hele regio Tilburg, Blaak en Reeshof.

 • Item miniatuur
  0

  Schilderwerken SCHILDERS

  Sinds de oprichting in 1964 is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel onderhoudsbedrijf met rond de 50 medewerkers.
  “Kwaliteit is goede advisering, leveren wat de klant vraagt en dan de verwachting overtreffen. Dat is ons streven.”, aldus Ton Schilders, directeur/eigenaar.