Spaanse restaurants

Je bent hier: Home  > Restaurants  > Spaanse restaurants
Ben je op zoek naar een gezellig Spaans restaurant in Tilburg waar je lekker kunt eten? Bekijk dan hier het uitgebreide overzicht aan Spaanse restaurants in Tilburg. Vergelijk de verschillende Spaanse restaurants op onder andere locatie en prijs om zo het gewenste restaurant te kiezen. Eet smakelijk! Het vinden van een Spaans restaurant in Tilburg doe je simpel, overzichtelijk en snel via Bedrijven-Tilburg.nl.

Toont 2 van 2 Items
 • Item miniatuur
  0

  La Cubanita

  La Cubanita Tilburg is gevestigd aan de Telegraafstraat (naast Pathé/ Pieter Vreedeplein) te Tilburg. In de stad van “de kruikenzeikers” en bekend van de grootste kermis van Nederland, wordt u bij ons ontvangen in een monumentaal pakhuis, waar u zich van vanaf de eerste stap helemaal waant in Cubaanse tropische sferen.

 • Item miniatuur
  0

  La Cabana

  Bij ons kunt u een gezellig avondje dineren. Wij proberen zoveel mogelijk de veelzijdigheid van spanje in onze tapas terug te laten komen; op de kaart vindt u dan ook tapas van Bilbao tot Cadiz. naast lekker tapas eten, bieden wij u nog meer: de sfeerfoto’s op deze website laten onze verschillende ruimtes zien. Deze […]