Tilburg Oost

Je bent hier: Home  > Tilburg Oost

Toont 3 van 3 Items
 • Item miniatuur
  0

  Joey Ligtvoet stucadoorswerken

  Joey Ligtvoet stucadoorswerken uit Tilburg is een klein bedrijf dat streeft naar hoge kwaliteit en perfectie. Mijn bedrijf richt zich op alle stucadoorswerkzaamheden van nieuwe woningen en het renoveren van bestaande woningen in de omgeving van Tilburg. Met name in Moergestel, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg heb ik al vele werkzaamheden verricht. Ik stucadoor regelmatig in […]

 • Item miniatuur
  0

  Van Amelsvoort Schilderwerken

  Door met ons bedrijf samen te werken, verzekert u zich van duurzame resultaten, gebaseerd op een optimale budgettering. Van Amelsvoort werkt vanuit een duidelijke visie met betrekking tot het behoud van uw vastgoed. Alleen een sluitende onderhoudsstrategie werkt preventief en zal resulteren in een goed beheersbare onderhoudsbegroting.

 • Item miniatuur
  0

  Schilderwerken SCHILDERS

  Sinds de oprichting in 1964 is het bedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel onderhoudsbedrijf met rond de 50 medewerkers.
  “Kwaliteit is goede advisering, leveren wat de klant vraagt en dan de verwachting overtreffen. Dat is ons streven.”, aldus Ton Schilders, directeur/eigenaar.